// FİRMA HAKKINDA
Global Pozitif Teknolojiler

İnternet teknolojilerindeki en yeni ve en güvenilir gelişmeler eşliğinde sektörünüzde ihtiyacınız olan yazılım çözümlerini en dinamik şekilde sunan teknoloji firması...

BİZİ TANIYIN

Global Pozitif Teknolojiler 2007 yılında, o zamanlar sektörün en temel ihtiyacı olan internet sitelerini programlamayla hayatına başlamıştır. İnternetin yaygın kullanımıyla kendini geliştirmiş bir çok kişi ve kuruma ihtiyaçları doğrultusunda internet tabanlı yazılımlar üretmiştir.

Kullandığı her yazılımın kendi elinden özenle çıkması vazgeçilmez bir ilke haline gelmiştir. Tamamen yerli yazılımcı kadrosuyla kendi kodlarını yazarak projeler üretmiş ve günümüz gelişmelerini takip ederek yeni projeler üretmeye devam etmektedir.

İnternet teknolojileri çok geniş bir yelpaze olması dolayısıyla, ülkedeki hemen her sektörle ihtiyaclar doğrultusunda ilişki kurmuştur. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) için ofis kontrol ve konut satış sistemleri yazmış, üniversiteler için derslik bilgi ekranları projesi üretmiş, hastaneler için web tabanlı bilgilendirme ve reklam ekranları, mümessil takip programları, varlık şirketleri için kurum içi raporlama, ticari hayat için stok takip programları, site ve toplu konutlar için site yönetim programları gibi bir çok başarılı projeye imza atmıştır. Tabii ki en temel işi olan internet siteleri ve E-Ticaret yazılımları üretmeye başarı ile devam etmektedir.

Son geliştirdiği ve geliştirmeye devam ettiği tüm kurumlar için ulaşılabilir ve gereksiz maliyetlerden arındırılmış, tamamen ihtiyaçları gidermeye yönelik E-Ticaret Projesini İstanbul Üniversitesi Entertech Teknokent’e sunmuş ve proje için ön onay almıştır. Bu projede E-Ticaret yapmak isteyen şahıs ve şirketlerin karşılarına çıkan on binlerce liralık kuruluş ve her yıl çıkan lisans maliyetleri tamamen minimize etmiştir. Pozitif E-ticaret ismiyle E-Ticaret dünyasına yeni bir soluk getirmiştir.

İş hayatına bakışı tamamen üretirken maksimum fayda sağlamak üzerine kurulu olan Global Pozitif Teknolojiler hedef olarak tüm yurt ve dünyada sektörü ileri taşıyan öncü firmalar arasında olmayı seçmiştir.

İnternet tabanlı yazılım ihtiyaçlarınız için her daim yanınızdayız
Nice keyifli projelerde çalışmak dileğiyle.
Global Pozitif Teknolojiler San. ve Dış Tic. A.Ş.

Vizyonumuz

Vizyonumuz, müşterilerimize teknolojik akılcı uygun maliyetli çözümler sunmak.

Misyonumuz

Türkiye'nin en önde gelen ve en iyi çözümler sunan teknoloji firmaları arasında yer almak.

Çözümler

Teknoloji alt yapı hizmetleri,E-ticaret projeleri,zaman ve maliyet tasarruflu akılcı çözümler.

Destek Hizmeti

SEO,reklam,iş geliştirme, sosyal medya ve yazılım ekibimizle daima yanınızdayız.

Web Site

Sektörünüzde daha ulaşılabilir olmak için, sizi ve firmanızı en iyi anlatan dinamik tasarımlar

E-ticaret

Güçlü bir alt yapı ile ticaretinizi internete taşıyın ve rakiplerinizin bir adım önünde olun.

Kurumsal Yazılım

Sektörünüzde firmanızı bulunduğunuz konumdan daha ileriye taşıyabilmek adına kurumsal çözümler.

Hızlı ve Güvenilir Site Yapımında İddialıyız.

Kullanıcı odaklı site tasarımları ile farkındalık oluşturun. Marka değerinizi arttırın, güven duygusunu hissettirin.

E-TİCARET YAZILIMI
100%
KURUMSAL YAZILIM
100%
SEO
100%
GÜVENLİK
100%
TEMİZ KOD
100%